Чи можно організувати весільну церемонію на горі? Відповідає Моpis

Рік тому до нас подзвонила наречена: «Добрий день, скажіть, будь ласка, чи зможете організувати церемонію на горі ?» Ми не вагаючись відповіли: «Так, так і ще раз так. Ви ж знаєте, що для нас немає нічого неможливого!»

 

 

Свадебная церемония на горе


Наречені дуже хотіли втілити свій задум, але не уявляли, як це зробити. Для цього є ми . А з Моpis - #мріїздійснюються . Під час підготовки наречені нам зізнались, коли побачили нашу концепцію, локацію, яку ми запропонували, декор, деталі – у них не було вагань –  свято має бути таке і ніяке інше!

Свадебная церемония на гореСвадебная церемония на горе

Карпати стали місцем, де у небі витає любов, де серед гір лунають тільки найщиріші слова, де сходяться мільйони шляхів, саме там серед усіх доріг - зійшлися дві, що ведуть до кохання. Тут серед чистої природи народжується вона – нова сім'я. Вся природня велич зійшлася тут заради двох, заради молодят. Адже на цілому світі немає природнішого почуття, аніж кохання.⠀

Свадебная церемония на горе

Атмосферу справжнього свята ми задали ще під час підготовки, коли ведучим весілля обрали друга наречених!  Бо лише він знав рівно стільки смішних історій, скільки з трапилось в Олесі і Назара! Він знав майже всіх гостей! І найголовніше, він розумів,  яке свято буде найкращим для його друзів! І як ніхто, створив незабутню атмосферу! Все було по-справжньому: щирі емоції, сміх, бризки шампанського, теплі слова-привітання і сяючі очі найближчих людей!

Свадебная церемония на гореСвадебная церемония на горе


Ми цінуємо, що наречені довіряють нам свою особливу історію кохання, історію, що надихає на неймовірні вчинки та кожного разу доводить, що ви одні такі в цьому світі! Ми любимо слухати ваші розповіді з спільних подорожей та смішних ситуацій, ми любимо ділитись враженнями, коли знаходимо для вас унікальне рішення!  Ми любимо, коли у вас є велика мрія, а ми здійснюємо її. Любіть, мрійте і знайте, що у @mopis_wedding мрії здійснюються!

Перейти в каталог специалистов по свадебной выездной церемонии

Если Вам понравилась статья - ставьте лайки.