Nataly Photographer

Показать контактную информацию
Контактная информация
Город Киев, ул. Островского 15, кВ 17
nataphotographer562@gmail.com
+38 093 9494203
https://nataly.photos/

Информация о компании

 

Я професійний фотограф, працюю в Ірпені, Бучі, Києві,  по всій Україні. Можливий виїзд за кордон на взаємовигідних умовах. Свою улюблену роботу вважаю найкращим заняттям у світі! Це найприємніше, що може бути особисто для мене. Перш за все, робота фотографа – це не тільки технічні знання та його професійність, а й тонка психологія. Світло. Це ключ до найкращого фото. Від нього залежить обєм, колір, настрій. Емоції в кадрі, мають бути природні та щирі. Для того аби отримати справжні та щирі емоції потрібно вміти  знаходити спільну мову з людиною та відчувати її) А я це люблю, люблю спілкування з людьми, люблю продумувати образ та створювати його на фото, люблю бачити їх на фото в кінцевому результаті, люблю подорожувати з камерою, знаходити нові місця для створення нових ідей. 

Мы в соц. сетях:
https://www.facebook.com/natalyphotograph
https://instagram.com/nataly_weddings

Альбом "Olesia in ukrainian style"

Жанрова фотосесія "Прання на річці" Одниз моїх найулюбленіших стилів фотосесій

Альбом "Petrenko Family "

Фотографую щасливих людей!) ❤️?? Наша фотосесія була продумана і розписана на півдня, адже у нас було дві найкращих локації. Сад Світельських, створений великою працею та з любов'ю до природи ) та Київське море)

Альбом "Nataly&Bogdan Wedding"

ЧБ чи кольорові?) При обробці фото це питання) Тому я просто роблю так і так) Чорно-білий тон на фото дозволяє зосередитися на сюжеті, не відволікаючись на гру кольорів і така фотографія виглядає більш драматично і більш емоційно, ніж кольорова.