Заміський комплекс "Фортеця Гетьмана"

Показать контактную информацию
Контактная информация
Гатне, ул. Институтская, 103
fortetsyahetman@gmail.com
+38 068 577 9797, +380685824969

Информация о компании

Готельно-ресторанний комплекс "ФОртеця Гетьмана" - ідеальне місце для вашого весілля, дня народження, ювілею, сімейного свята та корпоративів.

Справжній замок в передмісті Києва, лише 600 метрів від столиці в напрямку Одеси.

Українська, кавказька, європейська кухні. Продукти власного вирбництво. 

Зали від 20 до 250 осіб. Відкрита тераса. Майданчик для виїзної церемонії.

Зручні варіанти розміщення в банкетних залах.

 Весільні банкети від 900 грн/гостя. Безлімітний алкоголь.

Індивідуальний підхід та система лояльності.

Весільний люкс для молодят у ПОДАРУНОК!!

Комплекс має ряд переваг!

УНІКАЛЬНА ЛОКАЦІЯ

Справжній замок в 10 хвилинах від Києва, комплекс, що має весь спектр послуг для гарного відпочинку. Історико-культурний об’єкт, що нагадує про історію становлення української нації.

ВВІЧЛИВИЙ ПЕРСОНАЛ

Адміністратори та персонал завжди готові  допомогти вирішити ваші питання, пов'язані з відпочинком, у межах їхної  компетенції.

СМАЧНА КУХНЯ

Ми готуємо за старовинними рецептами, які зібрали з усіх куточків України. Готуємо на артезіанській воді з власної сверловини та використовуємо виключно продукцію від українських феремерів.

KIDS FRIENDLY

Наш комплекс – це чудове місце для сімейного відпочинку з дітьми. На території закладу є дитяча кімната з лабіринтом та басейном з кульками, величезною ігротекою, що стане чудовим ігровим майданчиком для них, в той час, коли їх батьки будуть насолоджуватися «дорослим спілкування» та неспішною трапезою.

КОМФОРТ І ЕКОЛОГІЧНІСТЬ

Комплекс розташований в затишному селищі Гатне, що в 600 метрах від Києва в напрямку Одеси. Зручне траспортне сполучення та близькість до центру міста, його історичних та архітектурних пам’яток, медичних закладів, державних установ, культурних об’єктів.

 

 

 

 

Мы в соц. сетях:
https://www.facebook.com/fhetman
https://www.instagram.com/forthetman
https://www.youtube.com/channel/UCIBS72vZ8TXW_byGx2VG4vA

Альбом "Меню"

Українська, кавказька кухня. Європейська подача. Готуємо з продуктів від українських фермерів Карпатського регіону та Одеси. Маємо власне виробництво м'ясних делікатесів. Артезіанська вода, контроль якості!

Альбом "Готель-бутік"

Бутік-готель «Фортеця Гетьмана» - це поєднання бездоганного сервісу 4-зіркового готелю, розкішного інтер'єру та має 28 затишних номера, оформлених в ретро стилі. Всі номери облаштовані під покої історичних героїв 15-20 століть

Альбом "Банкетні зали"

Бакетні зали від 20 до 250 осіб. 5 залів (ізольовані одне від одного). Відкрита тераса на 100 осіб. Майданчик для виїзної церемонії. Ігровий дитячий центр. Власна парковка та цілодобова охорона. Відеоспостереження. Музична та відео-апаратура.