IDEA-DECOR

Показать контактную информацию
Контактная информация
Тернополь
Rudykinna777@ukr.net
+380975045897
https://ideadekor.com.ua/

Информация о компании

Ваше весілля має бути неповторним, саме таке , про яке ви мріяли ще з дитинства. Щоб через багато років , переглядаючи світлини вашого свята, ви пережили ті незабутні емоції . 

Ми створимо особливу  та затишну атмосферу вашого свята , яка залишиться на довго у ваших спогадах.

Співпраця з нами подарує вам спокій і впевненість , що все буде зроблено вчасно і якісно. Ми дуже відповідально відносимось до кожного проекту, приділяючи увагу найменшим деталям. 

Оскільки , ми все робимо власними руками, ви можете не лише замовити декор для вашого свята, а й придбати різноманітні подарунки для особливих подій та свят. 

Майстерня Ідея-Декор з вами вже понад 10 років.

▫️усе під ключ для вашого ідеального весілля
▫️декор та флористика для дому
▫️оригінальні подарункові бокси 

 

Мы в соц. сетях:
https://www.facebook.com/innadekor
https://www.instagram.com/idea_dekor_777/

Альбом " Виїзна церемонія"

Цей час лише для вас. Ніякого натовпу чи монотонноі промови. Це час емоцій та ваших обітниць, час обіймів та сліз радості, романтичної атмосфери аж до « мурашок».

Альбом "Весілля"

Декор для вашого бенкетного залу такий , де вам комфортно, який змальовує ваші почуття та стан душі . Де ви та ваші гості будуть на одній емоційній хвилі .

Альбом "Подарунки"

Неймовірний вибір на будь- який смак та гаманець. Цукеркова букети, фруктові бокси, композиції з декоративних квітів, віночки на стіну та двері. Всі роботи зроблені в одному екземплярі під замовлення. Можлива доставка по Україні .