Як в Україні організувати весілля як у Лас-Вегасі

Зараз кожне весілля — це наче витвір мистецтва, наче повнометражний фільм. Сценарії заходів настільки різноманітні, мають свій стиль і тематику, що часом захоплює дух. 

Які тільки сюжети не вигадують сучасні молодята. Останніми роками набирають популярності весілля в стилі «Лас-Вегас» – захід на один вечір, де кожен з гостей зможе грати в ігрові автомати.

Якщо з вибором автомобіля і сценарію загалом усе зрозуміло, то ось підібрати аксесуари та реквізит буває непросто. У процесі організації весілля, де є ігрові автомати онлайн, можуть виникати питання.

Тому в цій статті ми розглянемо, які аксесуари підійдуть для такого весілля, який реквізит підготувати для святкової фотосесії, які ігрові автомати з поповненням через київстар обрати. Також ви дізнаєтеся, яким кольорам і матеріалам віддати перевагу.

Готуємося до весілля в стилі «Лас-Вегас»

  • Ігрові зони
    Створіть спеціальні зони, де гості можуть збиратися, щоб випробувати свою удачу та пограти в ігрові автомати на гроші, такі як https://3topora.net/ або інші. Ви можете встановити невеликі столики з ноутбуками або планшетами, де будуть запущені популярні ігри, такі як слоти, рулетка, блекджек і покер. Також можна грати в слоти з мобільного телефону.
  • Тематичне оформлення
    У ресторані важливо підтримати обраний стиль весілля та підготувати аксесуари за тематикою. Це може бути декор у вигляді карт, фішок, ліхтариків, підсвічування в стилі Лас-Вегаса. Окрім банкетного залу, аксесуарами з нагадуваннями про українські ігрові автомати можна прикрасити фотозону та велкам-зону. Це допоможе створити атмосферу справжньої світової столиці розваг просто на весільній вечірці.
  • Автомобіль
    Зрозуміло, що для такого весілля краще вибрати ретро автомобіль. Якщо є фінансові можливості, то орендуйте лімузин. Як реквізит можна використовувати віскі та сигари, а також гральні карти. Поки весільний кортеж рухається в потрібному напрямку, пасажири можуть цікаво скоротати час та скачати ігрові автомати на гроші. Можна буде зробити декілька яскравих знімків. Кадри вийдуть живими, справжніми і водночас тематичними.

    космолот

  • Весільний образ
    Якщо молодята обрали стиль «Лас-Вегас» для свого весілля, то їм буде легко підібрати реквізит і аксесуари для свого образу. Все тому, що ця тематика надзвичайно колоритна й атмосферна. Наречений може вибрати для свого вбрання капелюх або кепку, роздобути годинник на ланцюжку, вдягнути жилетку або підтяжки. А нареченій підійде вуаль, горжетка або муфта, віяло, високі рукавички з атласу або мережива. Також можна обзавестися ажурною парасолькою або невеликим клатчем.
  • Організація конкурсів і лотереї
    Проведіть конкурси та лотереї, використовуючи ігрові автомати на гривні. Гості можуть крутити слоти на реальні гроші або додаткові бонуси, що додасть веселощів і хвилювання в захід.
  • Сюжетні елементи та інтерактивні шоу
    Запросіть професійних ведучих, щоб грати в слоти на гроші було ще цікавіше. Це додасть професіоналізму та захопливості в ігровий процес і зробить його більш привабливим для учасників.
  • Фотосесія
    Стиль «ігрові автомати Україна» обов'язково потрібно продемонструвати і на фотозйомці, якщо ви обрали таку тематику для весілля. Заздалегідь продумайте, який реквізит вам знадобиться. Чудовий вигляд матимуть у кадрі величезні картонні карти, гральні кістки, старовинні газети та журнали. Жінки можуть використати для вдалого кадру капелюшки, хутро, високі рукавички, масивні прикраси або намисто з перлів. 

Які кольори вибрати для весільного реквізиту

Найкраще для цієї тематики весіль підходять такі відтінки:

  • Білий;
  • Чорний;
  • Яскраво червоний;
  • Зелений.

Також можна використовувати глибокі тони: бордовий, смарагдовий, сапфіровий, теракотовий. 

Із принтів зверніть увагу на смужку або клітинку, а також на масті в гральних картах. Класика – це поєднання чорного та білого. 

Якщо ви правильно підберете реквізит для свого заходу в стилі «Лас-Вегас», то гостям ваша вечірка запам'ятається надовго. До того ж на пам'ять залишаться яскраві кадри. Не бійтеся експериментувати. 

Если Вам понравилась статья - ставьте лайки.